Nieuws

Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar

Beste Competitiespelers,

De knltb heeft besloten de voorjaarcompetitie te verplaatsen naar het najaar. Uiteraard onder de voorwaarde dat dit verantwoord en conform de regels kan worden georganiseerd. Het is nog niet definitief, maar toch, we kunnen ons weer voorzichtig gaan verheugen op een competitie. Vooruitlopend op het formele besluit start alvast de inschrijvingsprocedure.

We hanteren de volgende regels: Ieder team dat zich ingeschreven heeft/had voor de voorjaarscompetitie heeft recht op plaatsing op de speeldag en in de competitiesoort die vermeld staat op de OLTC-site; https://www.oltc.nl/page/30210/Teams-senioren-voorjaarscompetitie-2020. Dus teams die ingeloot waren/zijn voor de vrijdagavond, hebben het recht om in de KNLTB Competitie 2020 op vrijdagavond te spelen. In principe worden er geen nieuwe teams toegevoegd aan een speeldag of competitiesoort. Hier kunnen uitzonderingen op gemaakt worden indien meerdere teams zich terugtrekken.

Wat is de volgende stap? Alle captains krijgen een dezer dagen een mail met de vraag of het team gebruik wil maken van de optie om competitie te spelen in het najaar en welke spelers in het team zitten. Een reply op deze mail bevestigt de deelname.

Met sportieve groet, CWT

« Terug

» Nieuws archief