Nieuws

Laatste kans inschrijven Onderlinge 2020

De inschrijving voor de Onderlinge is nog maar een paar dagen geopend! Inschrijven kan t/m 17 juni via deze link. Zorg er voor dat je dubbelpartner zich ook heeft ingeschreven.

De Onderlinge vindt dit jaar plaats van woensdag 1 tot en met zondag 12 juli. We spelen dit jaar een aangepaste Onderlinge, met uiteraard de coronamaatregelen als richtlijn. Wij van de Onderlinge Commissie hebben er heel veel zin in!

Inschrijven

Je kan jezelf voor maximaal twee dubbelcategorieën inschrijven en je mag maximaal verhinderingen opgeven voor drie dagen. De tennislessen zullen gewoon doorgaan in deze week, dus vergeet niet om deze tijden te blokkeren als je inschrijft. 

Er worden alleen dubbels gespeeld zodat zoveel mogelijk leden kunnen meedoen. We spelen met vaste starttijden en de wedstrijden hebben een vaste duur van 75 minuten. Om de wedstrijdspanning erin te houden spelen we verkorte sets en start elke set met de beginstand 2-2.

Entertainment

Ook naast de baan zal er gezelligheid zijn met het terras dat weer open is! Wij hopen dat jullie allemaal komen meegenieten van deze heerlijke tennisweek.

 

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief