Nieuws

Inschrijving Proper OLTC Open 2020 geopend

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat wij, ondanks alle Corona perikelen, toch ons Proper OLTC Open 2020 toernooi kunnen gaan organiseren! Het toernooi zal plaatsvinden van 5 tot en met 11 september. Het zal er echter dit jaar wel een beetje anders uitzien.

Door het feit dat de KNLTB de voorjaarscompetitie heeft moeten verschuiven naar het najaar hebben wij ons toernooi moeten inkorten. De finales zullen dit keer niet in het weekend gespeeld worden maar al op vrijdag 11 september. De halve finales zullen al op woensdag en donderdag plaatsvinden.

Gevolg hiervan is dat het maximaal aantal te spelen partijen een stuk lager is dan vorig jaar. Hierdoor moeten we het aantal deelnemers én onderdelen helaas verminderen. Dit heeft ook consequenties voor het opgeven van het aantal verhinderingen. We zullen daarom dan ook in de planning volledig uitgaan van de, van tevoren, opgegeven beschikbaarheid. Tevens is het zo dat u zich maar voor 1 onderdeel in kunt schrijven. Dit hebben we gedaan om toch zoveel mogelijk mensen deel te kunnen laten nemen.

Eén en ander heeft geresulteerd in een flink aangepast reglement. Wij raden u dan ook dit goed door te nemen.

Desalniettemin is het natuurlijk fantastisch dat we het toernooi alsnog kunnen organiseren en hopen op uw deelname. Schrijf snel in via deze link want er zijn minder plaatsen én vol is vol!

Organisatie Proper OLTC Open 2020

« Terug

» Nieuws archief