Nieuws

Onderlinge dag twee, het weer blijft goed en het tennis is nog beter

De dag begon al vroeg met een potje van vader-zoon duo De Regt vs Bauman en Natté om 15:00. Deze werd door de familie De Regt net aan binnen gesleept. Dit was een prachtig begin van de in totaal 20 potten op de tweede dag. 

 

Om 18:30 begon de eerste echte ronde, met een spannende pot in de DD 5 tussen Lizzy & Sanne tegen Hélène & Marie-Christine. S&L konden de eerste set nipt binnen slepen in de tie-break waarna ze doorstoomden in de tweede set. Ondanks de Coronaregels en het 2-2 beginnen worden er toch vooral volledige wedstrijden gespeeld, dat gold echter niet voor de heren dubbel super. Daarin mochten de enige echte Nono Guinau en Jeroen Bakker het opnemen tegen Marty van Dooren en Michiel Greidanus. Na enige capriolen (werd daar nu echt in de laatste game een balletje aan de kant geschopt?) uit Guinau en Bakker kamp werd de wedstrijd onbeslist afgesloten met een score van 7-6 3-6 2-2. 

 

Tijdens deze wedstrijd werd er tegelijk nog een andere driesetter uitgevochten, Paul & Yvonne tegen Annemarie & Martijn werd op het nippertje gewonnen door Paul & Yvonne met 6-5 in de derde set. Tijdens de laatste ronde namen de veteranen Carien van der Geest en Jac Wagemakers het op tegen de "jonkies" Dominique van Welzen en Marina Maric. Deze spannende strijd is uiteindelijk gewonnen door de jeugdleden met 6-4 7-5. 

 

Het was weer een prachtige avond op ons mooie park en we kijken uit naar morgen. 

« Terug

» Nieuws archief