Nieuws

Zorg en Zekerheid aanbieding speciaal voor OLTC leden

Samen sta je sterker. Daarom heeft OLTC een sponsorovereenkomst afgesloten met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, die als doel heeft onze regio de gezondste van Nederland te maken. Zo biedt Zorg en Zekerheid hulp bij het rookvrij maken van sportclubs en met het samenstellen van een gezonder aanbod in de sportkantine.

 

Sportief voordeel voor jou
Door deze samenwerking krijg jij als lid van OLTC 7% korting op de meeste aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Daarnaast heeft deze regionale zorgverzekeraar een aantrekkelijk en ruim aanbod voor leden van een sportvereniging. Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder die de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’ hebben, € 25,- terug van de jaarlijkse contributiekosten aan hun sportvereniging. Daarnaast krijgen verzekerden onder de 18 jaar die verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’ (niet bij GeZZin Compact), € 50 van hun contributiekosten vergoed.

Cash voor de club
Ook OLTC profiteert als je - via de club - een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit. Naast een mooie startvergoeding ontvangt de club € 50,- voor het werven van een nieuwe klant en € 10,- voor elke overstappende bestaande Zorg en Zekerheid-klant. Dat geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken voor onze plannen voor 2023.

Wil je via  OLTC een verzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid? Ga naar http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub, bereken je premie en sluit direct je zorgverzekering voor 2023 af.

Op deze pagina kan je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van je club.

Win-win met je zorgverzekering
Extra leuk: Zorg en Zekerheid verloot een gratis jaarlidmaatschap onder de nieuwe verzekerden die via een van de sportverenigingen in de regio zijn binnengekomen. De winnaar wordt in maart 2023 bekendgemaakt.

« Terug

» Nieuws archief