Nieuws

Zondag 4 juni: Laatste officiƫle competitiedag + huldiging kampioenen

Komende zondag 4 juni is de laatste officiële speelronde van de competitie en dit beloofd een spektakelstuk te worden!

Zo maakt Gemengd 1 nog goede kans om kampioen te worden, maar een goed resultaat tegen Hoogerheide is nodig om hun huidige eerste plaats te verzilveren. Ook het Heren 1 team 35+ maakt goede kans om zondag de basis te leggen voor een mooi kampioenschap en spelen om 13.30 tegen VVG, al hebben ze nog wel een inhaaldag nodig om hier zeker van te zijn. Heren 1 en 2 spelen zondag ook thuis om respectievelijk 13.30 en 09.00 uur en zullen beiden proberen hun tweede plaats te verdedigen.

Afsluitend aan de laatste wedstrijden, rond 19.00 uur, zal de huldigingen van alle kampioenen van dit jaar plaatsvinden, dus ook van de teams die niet op zondag spelen. Kom dus vooral de teams aanmoedigen, want het beloofd een mooie zonnige dag te worden met veel goed tennis en de aanwezigheid van de kampioenen.

Vanwege het tijdstip van de huldiging raden we je aan om ook een hapje te komen eten bij Maarten, die voor iedereen wat lekkers op de kaart zal hebben staan. Verder kan elk team zich nog tot aankomende maandag inschrijven voor de najaarscompetitie via deze link. Zorg dus dat je je team bij elkaar verzameld voor een paar mooie speeldagen in het najaar! 

Tot zondag,
De CWT-commissie

P.S. Teams die pas na de inhaaldagen zeker zijn van het kampioenschap zullen op de laatste dag van de onderlinge in het zonnetje worden gezet!

« Terug

» Nieuws archief